Mašinsko krečenje

   AG-adaptacija je firma koja se bavi svim vrstama zavrsnih radova u gradjevinarstvu. Poseban akcenat stavljamo na modernizaciju poslova, pa smo stoga radnike opremili najsavremenijim masinama i alatima. Prednost masinskog krecenja je sto se poslovi zavrsavaju u mnogo kracem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najvisi nivo. Posedujemo specijalizovane mašine za molerske radove koje imaju veoma veliki učinak.
Klipna pumpa daje efekat da nema rastura materijala. Elektronski displej
prikazuje tačan utrošak. Moguć rad sa svim vrstama molerskih materijala u
tečnom stanju.
Zbog nacina života i tempa koji smo sebi nametnuli u cilju sticanja materijalnih dobara mnogo vremena provodimo van kuće i stana, ono malo vremena koje provodimo u krugu toplog porodičnog gnezda učinimo lepsim i prijatnijim sa unutrasnjim i spoljašnjim dekoracijama toplih duginih boja.Oslikajte svoj stan i kuću baš onako kako ste sanjali i učinite vaše mesto stanovanja još plemenitijim. Mi vam nudim usluge sedećeg tipa: gletovanje, krečenje, poludisperziju, disperziju, akrilneboje, plastične boje, dekorativni program.

– Graco ST max Profesionalni airless uređaj za krečenje

– ST MAX – Mašina za krečenje
Materijali : Nanosi lakove,poludisperzije,akrilne boje,temeljne premaze,emajl,glazure,emulzije itd…
Primena :
Odlično rešenje za stambene prostore i male komercijalne poslove.Poseduje digitalni sistem za kontrolu pritiska kao i zaštitni WatchDog sistem koji automatski iskljušuje pumpu kad nestane materijala.

– Mark X – Airless uređaj za nanošenje glet mase, disperzionih i drugih vrsta boja
materijali: glet mase • disperzivne boje • lakovi • ulja • emajl lakovi • lateks • protivpožarni namazi • akrilne boje • uretani
Primena

Profesionalna mašina za rad na svim poslovima enterijera i eksterijera, kapaciteta i dometa prenosa materijala dvostruko većeg od Mark V. Za primenu svih vrsta glet masa ( praškastih i gotovih), silikatnih premaza, disperzija, materijala za antikorozivnu i protivpožarnu zaštitu kao i lakih cementnih premaza.

Najnovija HD Endurance pumpa (sa povećanim kanalima za materijal) omogućava rad sa tri pištolja istovremeno kada se farba ili dva pištolja istovremeno kada se gletuje.

Masinsko krecenje – video klip

Masinsko krecenje – video klip

Masinsko krecenje – video klip

Nadamo se da ste se uverili u prednosti koje donose profesionalni alati u građevinarstvu, napomenimo samo da su kapaciteti mašine ST-Max za krecenje minimum 1.500 – 2.000 kvadrata dnevno po 1 mašini,Mark X za mašinsko krečenje minimum do 3.000 kvadrata dnevno.

Kontakt

Molersko farbarska radnja AG-ADAPTACIJA ZR
Brace Jerkovica br.165
11.000 Beograd
PIB : 106030587
MB : 61760121

Mašinski moleraj

10 godina iskustva
Najnovija tehnologija
Garancija kvaliteta

AncoraThemes © 2021. All rights reserved.

Translate »