Krečenje

Krecenje je proces nanosenja boje na zidove.

Nanosenje se moze vrsiti cetkom, valjkom, masinom ili kompresorom u zavisnosti od vrste boje i tehnike koja se radi. Nanosenje se vrsi u jednom,dva ili tri sloja …

AG-adaptacija je firma koja se bavi svim vrstama zavrsnih radova u gradjevinarstvu. Poseban akcenat stavljamo na modernizaciju poslova, pa smo stoga radnike opremili najsavremenijim masinama i alatima. Prednost masinskog krecenja je sto se poslovi zavrsavaju u mnogo kracem roku, sa mnogo manje ljudi, a kvalitet je podignut na najvisi nivo. Posedujemo specijalizovane masine za molerske radove koje imaju veoma veliki ucinak.
Klipna pumpa daje efekat da nema rastura materijala. Elektronski displej prikazuje tacan utrosak. Moguc rad sa svim vrstama molerskih materijala u tecnom stanju.
Zbog nacina zivota i tempa koji smo sebi nametnuli u cilju sticanja materijalnih dobara mnogo vremena provodimo van kuce i stana, ono malo vremena koje provodimo u krugu toplog porodicnog gnezda ucinimo lepsim i prijatnijim sa unutrasnjim i spoljasnjim dekoracijama toplih duginih boja. Oslikajte svoj stan i kucu bas onako kako ste sanjali i ucinite vase mesto stanovanja jos plemenitijim.  Mi vam nudim usluge sedeceg tipa-gletovanje, krecenje, poludisperziju, disperziju, akrilneboje, plasticne boje, dekorativni program.
Krecenje je proces nanosenja boje na zidove . Nanosenje se moze vrsiti cetkom, valjkom, masinom ili kompresorom u zavisnosti od vrste boje i tehnike koja se radi. Nanosenje se vrsi u jednom,dva ili tri sloja, u zavisnosti od kvaliteta boja i zavrsnog efekta koji treba da se dobije.

Posedujemo dve masine za Masinsko Krecenje Graco ST max Profesionalni airless uredjaj za krecenje i Graco Mark X.

ST MAX-Masina za krecenje
Materijali-Nanosi lakove,poludisperzije,akrilne boje,temeljne premaze,emajl,glazure,emulzije itd…
Primena-Odlicno resenje za stambene prostore i male komercijalne poslove.Poseduje digitalni sistem za kontrolu pritiska kao i zastitni WatchDog sistem koji automatski iskljucuje pumpu kad nestane materijala.

ST-MAX

Mark X-Airless uredjaj za nanosenje glet mase, disperzionih i drugih vrsta boja Materijali-glet mase , disperzivne boje , lakovi , ulja , emajl , lakovi , lateks , protivpozarni namazi , akrilne boje , uretani…
Primena-Profesionalna masina za rad na svim poslovima enterijera i eksterijera, kapaciteta i dometa prenosa materijala dvostruko veceg od Mark V. Za primenu svih vrsta glet masa ( praskastih i gotovih), silikatnih premaza, disperzija, materijala za antikorozivnu i protivpozarnu zastitu kao i lakih cementnih premaza.
Najnovija HD Endurance pumpa (sa povecanim kanalima za materijal) omogucava rad sa tri pistolja istovremeno kada se farba ili dva pistolja istovremeno kada se gletuje.

Mark X  

Nadamo se da ste se uverili u prednosti koje donose profesionalni alati u gradjevinarstvu, napomenimo samo da su kapaciteti masine ST-Max za krecenje minimum 1.500 do 2.000 kvadrata dnevno po 1 masini,Mark X za masinsko krecenje minimum do 3.000 kvadrata dnevno.

Cenovnik Molersko-farbarskih radova

 1. Skidanje stare boje sa zidova m2 0,30-0,50 €
 2. Impregniranje zidova (nanošenje odgovarajuće podloge) m2 0,30-0,50 €
 3. Gletovanje i krečenje (poludisperzija) m2 3 €
 4. Gletovanje i krečenje (disperziona vodoperiva boja) m2 3,2 €
 5. Gletovanje i krečenje ( akril ) m2 4,5 €
 6. Krečenje poludisperzija m2 1,30 – 1,40 €
 7. Krečenje disperziona vodoperiva boja 1,50 – 1,70
 8. Krečenje akril m2 1,5 – 1,70 €
 9. Ugradnja aluminujumskih špic lajsni m2 1,5 €
 10. Bandažiranje pukotina m2 2 €
 11. Farbanje stolarije sa pripremom vrata,prozor 20 €
 12. Dekorativni radovi (efekti) m2 10 – 15 €
 13. Lepljenje tapeta m2 5 €

Cene su date sa potrebnim materijalom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Translate »